KONYA / AKŞEHİR - Akşehir Şehit Recep Özmen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eyl

Rehber Öğretmeni olmayan okullar için okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma  Çerçeve programı örnekleri hazırlanarak yayınlanmıştır. Web sayfamızın rehberlik bölümünden ulaşabilirsiniz.

Eyl

İlçemizdeki Rehber Öğretmeni olmayan okullardaki öğretmenlere Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Hazırlama konulu eğitim semineri Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü Rehber Öğretmenleri Melike YILDIRIM, Süleyman ÇELİK, Şule MERİÇ ve Nadiye DEMİR tarafından verilmiştir.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADE

Şbt

2021-2022 BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Takvimi güncellenmiş olup;  gözlem formu eksik ve girilemeyen öğrenciler için  e-okul yönetim bilgi sistemi üzerinden 14-16 Şubat tarihleri arasında  eksik girişler yapılabilecektir.

Ock

Akşehir Rehberlik Araştırma Merkezi  Rehberlik Hizmetleri Bölümü olarak kurumumuzda bulunan Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Süleyman Çelik ve Psikolojik Danışmanlarımız Veli Yalım,  Damla Türkoğlu, Melike Yıldırım ve Hatice Keskin tarafından İlçemizde Rehber Öğretmeni olmayan okullarımıza giderek öğrenci ve velilerimize Yerel Hedefimiz Bilinçli Teknoloji Kullanımı seminerleri gerçekleştirilmiştir.

Ock

Akşehir Rehberlik Araştırma Merkezi olarak kurumumuzda Psikolojik Danışman olarak görev yapan Hatice Keskin tarafından sorumluluk bölgelerimiz olan Akşehir, Çeltik, Doğanhisar, Ilgın, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenler ve rehber öğretmeni olmayan okullarımızda sınıf rehber öğretmenlerine Sınıf Rehberlik Programı ve Etkinlikleri Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Ock

Akşehir Rehberlik Araştırma Merkezinde görev yapan Psikolojik Danışmanlarımız Damla Türkoğlu ve Hatice Keskin tarafından Bilsem Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzunda yer alan takvim doğrultusunda Akşehir, Çeltik, Doğanhisar, Ilgın, Tuzlukçu ve Yunak İlçelerimizde görev yapan okul müdürleri, müdür yardımcıları, rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenlerimize 2021-2022  Bilsem Öğrenci Seçme  Süreci Bilgilendirme Toplantıları yapılmıştır.

Eyl

Okul öncesi (öğretmen-veli formu), ilkokul (öğrenci-veli-öğretmen formu), ortaokul (öğrenci-veli-öğretmen formu) ve lise (öğrenci-veli-öğretmen formu) kademeleri için hazırlanan Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anket Formları yayınlanmıştır.

Sevgili gençler, çocuklar...

Tekrardan nefes alıp başlamaya ne dersiniz?

Aileler için bilgilendirme rehberi

Yetişkinler için bilgilendirme rehberi

Gençler için bilgilendirme rehberi

SALGIN HASTALIK DÖNEMLERİNDE PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞIMIZI KORUMAK

AİLELER VE ÇOCUKLARA YARDIM REHBERİ

Ekm

Kurumumuzda, gerçekleştirmeyi planladığımız aile ve öğrencilere yönelik proje çalışmamızın toplantısı yapılmıştır .